Ugens profil – Tasja Sejerup

Tasja Sejerup er Head of Customer Satisfaction i uniqkey. Tasja hjælper små og store virksomheder med at komme godt fra start – så alle forstår produktet 100%.

I indlægget svarer Tasja på 10 spørgsmål, om det at arbejde med IT-sikkerhed og kundeservice:

1. Arbejdede du med IT-sikkerhed inden du startede hos uniqkey?

Nej – inden jeg startede hos uniqkey har jeg arbejdet i en herretøjsbutik, som pædagogmedhjælper og hos Modstrøm. Hos Modstrøm har jeg været regionschef, hvor jeg kørte rundt i Jylland og på Fyn. Jeg savnede at være tæt på mine kollegaer og sammenholdet. Jeg blev i stedet salgsleder og var chef for 45 ansatte, som jeg underviste i salg og kommunikation.

Det har givet mig en god mængde erfaring med kundeservice. Da afdelingen lukkede i Odense flyttede jeg til København og fik jobbet hos uniqkey.

 

2. Hvordan er det at arbejde med IT-sikkerhed?

Altså da jeg startede havde jeg ikke noget kendskab til IT-sikkerhed. Jeg var udfordret på, om det her overhovedet var noget for mig. Jeg har aldrig fundet IT-sikkerhed spændende eller vigtigt. Men det er det. Det er det, der er fedt ved at arbejde hos uniqkey: man bliver udfordret hver dag og der kommer tit nye spørgsmål fra kunderne, der får mig til at tænke over, hvordan man gør IT forståeligt og brugbart.

 

Jeg har aldrig fundet IT-sikkerhed spændende eller vigtigt. Men det er det.

 

3. Hvordan ser du på IT-sikkerhed nu?

Inden uniqkey tænkte jeg ikke over, at det er vigtigt at have lange adgangskoder eller at have forskellige adgangskoder til de mange online tjenester, man bruger hver dag. Det irriterede mig egentlig mest. Nu kan jeg godt se, at det er hammersmart at man laver forskellige adgangskoder. Jeg kan se sikkerheden i det og forstå, hvor vigtigt det egentlig er.

 

4. Er du selv blevet hacket?

Nej heldigvis ikke. Men jeg har oplevet at en tidligere kollega blev hacket – de hackede hendes arbejdskonto med en phishingmail og derfor blev mange ad hendes konti hacket og hendes data lækket. Jeg forstod ikke helt hvorfor, eller hvordan. Det er noget jeg har lært igennem mit arbejde hos uniqkey. Jeg er helt sikkert blevet mere opmærksom på, hvilke links jeg trykker på og mere skeptisk.

 

5. Hvad består dine daglige opgaver af?

Hver 2. måned modtager vores kunder et servicekald fra mig, hvor jeg følger op på, hvordan det går. Derudover tager jeg ud til kunderne, og hjælper dem i gang med at bruge password manageren. Jeg sørger for at de forstår produktet og giver dem tryghed, ved at hjælpe dem med at komme godt fra start.

 

6. Hvorfor er det vigtigt med en god start?

Det er vigtigt for os [uniqkey] at give kunderne en god oplevelse, så IT-sikkerhed ikke bliver endnu en besværlig ting, der bliver trukket ned over hovedet på dem. IT-sikkerhed kan være en træls størrelse, hvis det ikke interesserer én (det ved jeg fra mig selv). Når folk skal “give” deres adgangskoder til en app, kræver det både tryghed og tillid til os. Derfor er et godt onboarding forløb vigtigt.

 

Det er vigtigt for os [uniqkey] at give brugerne en god oplevelse, så IT-sikkerhed ikke bliver endnu en besværlig ting, der bliver trukket ned over hovedet på dem.

 

7. Hvordan er det at møde kunderne?

Det kan godt være at de ikke forstår produktet 100% når jeg kommer. Ofte får de at vide, at der kommer noget IT-sikkerhed, der skal sættes op på deres computer. Det vigtige for mig er, at de forstår det når jeg går derfra. En uge efter at jeg har været der, ringer jeg og følger op på det, og tager måske ud til dem en gang til.

Det er godt at komme ud igen og have kundekontakt og det er vigtigt for mig at mærke, at de forstår produkt og vigtigheden i det. Jeg vil gerne give dem en god oplevelse.

 

8. Bruger du deres feedback i dit arbejde?

Ja, helt sikkert! Den feedback jeg får fra kunderne igennem onboarding, er med til at gøre os bedre i vores kundeservice, appens indhold og vores forklaring af produktet. Jeg tager deres kritik og ros med hjem til kontoret, hvor vi arbejder videre med de gode og dårlige ting. Det samme gør jeg med den feedback jeg får over telefonen.

 

9. Hvad er det bedste ved at gå på arbejde?

Vi har et godt sammenhold og er meget forskellige. Vores kollegaskab er meget unikt, fordi vi kommer fra forskellige steder og har meget forskellige baggrunde. Vi har det rigtig godt os medarbejdere imellem, men også med cheferne.

 

10. Hvordan er det at arbejde i en startup virksomhed?

Det er et udfordrende job, hvilket jeg godt kan lide. Jeg lære noget nyt og så er det fedt at stå lidt på usikker grund, f.eks. ved jeg ikke altid hvad morgendagen bringer. Da jeg startede hos uniqkey, var der ikke en personalehåndbog, det har jeg være med til at lave. Man er med til at danne/forme virksomheden, når man er med fra start (Tasja startede i uniqkey i juni 2018).

 

Læs mere om uniqkey og prøv vores password manager gratis her.

Eller læs mere om uniqkey password manager til virksomheder her.