Troværdigt, hurtigt og sikkert.

Uniqkey er baseret på moderne, open source-biblioteker og industri-anerkendte teknologier, som bl.a. bliver benyttet af den amerikanske regering og den amerikanske sikkerhedstjeneste NSA. Dette gør vi for at sikre, at I får en hurtig brugeroplevelse, og en pålidelig teknologi, som I kan stole på.

AES256-GCM Kryptering

Undgå social engineering

Undgå Man-In-The-Middle angreb

Undgå phishing

Start her

Flere lag af sikkerhed

Master password
Du skal kun huske ét password, så husker uniqkey resten. Master passwordet bruges til at kryptere din konto, således at passwords er sikre på telefonen og i backups.

Secure Remote Password
En nul-videnprotokol (vidensløst bevis), der krypterer al datatrafik over netværket, så det kun er den tilsigtede modtager, der har adgang til informationerne. Den verificerer også ægtheden af den eksterne server, inden den sender dine oplysninger via TLS / SSL.

Hemmelige nøgler
Vi benytter hemmelige nøgler til at kryptere data’en der udveksles mellem brugere af uniqkey. Det gør at ingen andre end brugerne der har lov, kan dekryptere data’en.

Sikre backups i skyen

Krypterede backups
Du kan lave krypterede backups af dine adgangskoder og gemme den sikkert i uniqkeys cloud. Disse backups kan kun hentes ud af dig og kan ligeledes også kun dekrypteres af dig.

Automatisk backup
Du kan indstille uniqkey app’en til at tage backup automatisk når du opretter, opdaterer eller sletter en adgangskode. Så har du en sikker måde at gendanne din adgangskoder på, hvis du skulle miste din telefon.

Beskyt nu