Velkommen til vores vidensbank og nyhedsside, som er stedet for dig, der ønsker at blive klogere på GDPR-logivningen og de stigende udfordringer ved cyberkriminalitet. Vores eksperter deler flittigt ud af nyttig viden, gode råd og aktuelle sager, som har til formål at skabe indsigt i den stigende trussel, som cyberkriminalitet udgør i erhvervslivet. Vidensbanken bliver løbende opdateret med bearbejdet indhold, overskuelig viden, undersøgelser og aktuelle artikler.

Danny Pedersen

Ugens profil – Danny Pedersen

Vi har talt med Danny Pedersen, der er sikkerhedsrådgiver i uniqkey, om udfordringerne ved at sælge IT-sikkerhed.

Læs mere

Gode råd til en sikker offentlig WiFi-forbindelse

Vi har alle prøvet at logge på en offentlig WiFi-forbindelse (Gratis WiFi), uden for vores eget hjem.

 

Læs mere

Ugens profil – Simon Melander

Vi har talt med Simon Melander, der er iværksætter og COO i uniqkey. Vi har bedt ham om at færdiggøre 10 sætninger:

 

Læs mere

Network

Fremtidens Mobile Bredbånd – 5G

Handleplan for fremtidens mobile internet i Danmark, 5G, er nu præsenteret. Med regeringens præsentation mandag, blev en plan for hvordan 5G skal udfoldes i Danmark, åbnet for offentligheden.Læs mere

Anonymous-Activist

Hackere bekender kulør

Der findes forskellige former for hackere. Der er dem, der hjælper virksomheder med at blive bedre indenfor it-sikkerhed og dem, der udnytter virksomhedernes it-systemer og sikkerhedshuller.

Læs mere

Vil du køre på et hacket løbehjul?

Der er i dag begyndt at komme flere elektriske løbehjul på cykelstierne i Danmark. Det svenske firma VOI-scooters har netop lanceret en service, hvor du kan anvende deres scooter-flåde.Læs mere

620 millioner konti til salg – brugere får intet at vide

Siden starten af ​​2019 har der været en lang række af sikkerhedsbrud og generelt kompromitterede bruger- og kundeoplysninger.

Læs mere

Ugens profil – Tasja Sejerup

Tasja Sejerup er Head of Customer Satisfaction i uniqkey. Tasja hjælper små og store virksomheder med at komme godt fra start - så alle forstår produktet 100%.

Læs mere