Velkommen til vores vidensbank og nyhedsside, som er stedet for dig, der ønsker at blive klogere på GDPR-logivningen og de stigende udfordringer ved cyberkriminalitet. Vores eksperter deler flittigt ud af nyttig viden, gode råd og aktuelle sager, som har til formål at skabe indsigt i den stigende trussel, som cyberkriminalitet udgør i erhvervslivet. Vidensbanken bliver løbende opdateret med bearbejdet indhold, overskuelig viden, undersøgelser og aktuelle artikler.

Network

Fremtidens Mobile Bredbånd – 5G

Handleplan for fremtidens mobile internet i Danmark, 5G, er nu præsenteret. Med regeringens præsentation mandag, blev en plan for hvordan 5G skal udfoldes i Danmark, åbnet for offentligheden.Læs mere

Anonymous-Activist

Hackere bekender kulør

Der findes forskellige former for hackere. Der er dem, der hjælper virksomheder med at blive bedre indenfor it-sikkerhed og dem, der udnytter virksomhedernes it-systemer og sikkerhedshuller.

Læs mere

Vil du køre på et hacket løbehjul?

Der er i dag begyndt at komme flere elektriske løbehjul på cykelstierne i Danmark. Det svenske firma VOI-scooters har netop lanceret en service, hvor du kan anvende deres scooter-flåde.Læs mere

620 millioner konti til salg – brugere får intet at vide

Siden starten af ​​2019 har der været en lang række af sikkerhedsbrud og generelt kompromitterede bruger- og kundeoplysninger.

Læs mere

Ugens profil – Tasja Sejerup

Tasja Sejerup er Head of Customer Satisfaction i uniqkey. Tasja hjælper små og store virksomheder med at komme godt fra start - så alle forstår produktet 100%.

Læs mere

Ugens profil – Kasper Wandahl Fogh

Kasper Wandahl Fogh er uddannet ingeniør i digitale medieteknologier og arbejder som CTO hos uniqkey. Vi har bedt Kasper om at svare på 12 udsagn.Læs mere

Den digitale ordbog

Det kan være uoverskueligt at finde rundt i de mange, forskellige it begreber. Derfor har vi lavet en lille oversigt, over de mest gængse begreber inden for it og cybersikkerhed. 

Læs mere

Ugens profil – Hakan Yagci

Hakan Yagci er serieiværksætter og CEO hos uniqkey. Vi har taget en snak med ham om uniqkey og cybersikkerhed.

Læs mere