Cyber-sikkerhedsrapporten giver jer et indblik i jeres virksomheds cybersikkerhed, og vejleder jer omkring, hvordan I beskytter jeres virksomheds data.

Virksomheder bruger i dag flere og flere online-services, der i stigende grad stiller krav til cybersikkerheden. Dette skyldes, at både store og små virksomheder bliver ramt af cyberangreb, hvilket ofte medfører økonomiske og personlige konsekvenser.

I forbindelse med EUs nye lovgivning om håndtering af persondatasikkerhed, GDPR (Genereal Data Protection Regulation), er det afgørende for små og mellemstore virksomheder at styrke deres cybersikkerhed. Den nye EU-lovgiving, der træder i kraft 25. maj 2018, kræver nemlig, som resultat af cyberkriminalitet, at virksomheder tager de fornødne forholdsregler, der kræves, for at forhindre eventuelle brud på persondatasikkerheden. Dette skal bl.a gøres ved hjælp af implementeringen af audit logs, der er en kronologisk optegnelse over virksomhedens login-historik . I Danmark er det Datatilsynet, der håndhæver den nye lovgivning.

8 spørgsmål du bør stille dig selv som IT-ansvarlig eller virksomhedsejer

Har du svært ved at svare på alle spørgsmålene i rapporten, så er din virksomheds cybersikkerhed højst sandsynligt i strid med den nye datalovgivning. Datatilsynet har mulighed for at komme på uanmeldt besøg, og bøderne for data-sjusk kan komme helt op mod 150 millioner kroner. Reglerne gælder virksomheder i alle størrelser, inkl. start-ups. Bødens størrelse kommer an på den dokumentation, du kan fremvise, og de forberedelser, du som virksomhed, har gjort dig.

Bestil en cybersikkerhedsrapport

Efter I har modtaget rapporten og har haft tid til at gennemlæse den, kontakter en af vores sikkerhedsrådgivere jer, så I i fællesskab kan gennemgå den.