Derfor har din virksomhed brug for en password manager

Uniqkey hjælper og beskytter mere end 300 virksomheder i forskellige størrelser og afskygninger med at øge deres cybersikkerhed og håndtere deres logins og passwords. Fælles for vores brugere er at de anvender vores løsning på forskellig vis til at løse forskellige udfordringer. Samtidig har vi fået feedback fra forskellige afdelinger på hvordan de specifikt anvender løsningen i deres dagligdag.

Vi har forsøgt at beskrive nogle af de forskellige udfordringer de løser i denne artikel.

Generelle virksomheds-logins

Vores digitale hverdag gør at vi anvender flere og flere adgangskoder, for at få adgang til de systemer vi bruger i vores dagligdag. I gennemsnittet anvender virksomhederne 23 forskellige cloudservices og de ansatte administrere mellem 15 til 20 logins i hverdagen.  Analyser viser dog at tallene er langt større i virkomheder som er digitale, arbejder med marketing, medier eller på anden måde har en digitalcentereret forretning. I nogle tilfælde oplever man langt flere.

Det store antal af systemer og adgangskoder vi skal huske i vores hverdag resultere ofte i svage og genbrugte adgangskoder, som skaber et stort hul i sikkerheden og overblikket hos virksomhederne.

Uniqkey løser 2 vigtige punkter hos vores brugere og kunder; dårlige hygienje når det kommer til unikke adgangskoder og samtidig øger den sikkerheden hos virksomheden, ved at styrke deres adgangskoder og logins.

Eksempler på virksomheds services som Uniqkey beskytter:

G-suite Slack Skype Dropbox  Zoom  Intranet 

Afdelingsspecifikke logins

Størstedelen af alle virksomheder har afdelingsspecfikke logins og systemer, som udelukkende bliver anvendt i deres egen hverdag og ofte uden opkobling til Active Directory og Single Sign On.

Uniqkey beskytter automatisk de logins og giver samtidigt overblikket og kontrollen tilbage til it administratoren. Samtidig kan medarbejdere og administrator nemt og sikkert dele adgangskoder, uden at gå på kompromis med deres it-sikkerhed.

Nem administration  Øget sikkerhed Nem & sikker deling

Salg

Salgsafdelinger anvender flere og flere systemer i deres dagligdag, som eksempelvis; CRM-systemer til atholde styr på eksisterende kunder, databaser med nye leads, produkt kataloger og generelt software der gør deres hverdag nemmere.

Salesforce  Hubspot Ocean.io Adversus Pipedrive Docusign Bisnode 

Marketing

Mange marketingsafdelinger af dybt afhængige af forskellige online værktøjer til at håndtere deres kampagner og sikre at korrekt data håndtering og analyse. Vores egen data inklusiv undersøgelser udarbejdet af Gartner, viser at marketingsafdelinger ofte anvender flere systemer end it-afdelingerne. Samtidig deler de ofte logins / licens imellem hinanden, hvilket kan gøres nemt og sikkert med Uniqkeys password manager.

WordPress  Hubspot Google Analytics Asana PRWeb Falcon.io Adobe

Sociale Medier

De sociale medier spiller en større og større rolle hos marketings- og kommunikationsafdelinger. Antallet af medier er støt stigende og fælles for disse tjenester er at de ikke undersøttes af eksempelvis SSO og SAML, hvilket gør at disse konti ikke kan federeres og styres igennem Active Directory.  Logins til disse tjenester ligger ofte hos den enkelte medarbejder eller samlet i et Excel ark, for at de kan deles ud mest hensigtmæssigt mellem de forskellige ansatte. Ofte anvendes der praktikanter og midlertidigt ansatte til at håndtere de sociale medier, hvilket mindsker overblikket over hvem der har adgang og samtidig øger risikoen for uønkset adgang. Uniqkey kan automatisere kontrollen, overblikket samt delingen af disse adgangskoder på gruppe og afdelingsniveau, så udvalgte medarbejdere får adgang uden at kende adgangskoden til de specifikke services.

Twitter Facebook YouTube Instagram Canva Google Analytics Flickr 

IT, Helpdesk & Udvikling

Fælles for disse afdelinger er at de ofte sidder med et stort antal tjenester til at monitore og håndtere systemer, data, hardware, hosting, sikkerhed, netværk, kode og meget andet. Samtidig har de ofte superbruger rettigheder til kritiske systemer og databaser, som ligger i “high risk” kategorier, når det kommer til it-sikkerhed.

AWS  Routere  Digital Ocean Citrix  Github Cisco LogMeIn Server

Økonomi

Bogføring, forecasting og lønkørsler er alt sammen blevet digitaliseret og der anvedes i stignede grad forskellige cloud-services til at gøre deres hverdag mere enkel og overskuelig.

Economics  Microsoft Dynamics Pleo NetSuite SAP  Bluegarden

Kundeservice

Der er efterhånden et hav af værktøjer og systemer der understøtter kundeservice og supportafdelinger med at hjælpe deres kunder. Hvad enten det er til fjernkontrol af enheder eller systemer til at holde styr på henvendelser og tickets, stiger antallet af logins og sytemer der anvendes i deres hverdag

Teamviewer  Intercom Zendesk Livechat Actimizer

Hvis du vil høre mere om hvordan Uniqkey kan beskytte din organisation eller afdeling, er du altid velkommen til at kontakte en af vores sikkerhedsrådgivere direkte og uforpligtende via vores chatsystemet i højre hjørne