System Status

Mandag d. 8 November 2021

Mandag formiddag kl: 10:05 opleves der sporadiske udfordringer med mobilappen, hvor notifikationer kommer langsommere end forventet. Uniqkey starter fejlsøgning med det samme.

Opdatering 1: kl: 10:07 bliver fejlen fundet hos Uniqkeys underleverandør. Uniqkey arbejder på at rette udfordringen.

Opdatering 2: kl:10:35 Meldes udfordringen løst og alle pushmeddelser, services, servere og systemer køre efter hensigten.


Tirsdag d. 5. Oktober 2021

Tirsdag morgen kl 09:45 ser vi at der er flere services som melder om DNS service degradation. Nogle brugere som var på de påvirkede DNS providers kunne opleve at de ikke fik notifikationer i mobil appen.

Opdatering 1: Kl. 10:10 er fejlen identificeret og Uniqkey melder til service provider at der er udfordringer med DNS. Udbyderen påbegynder fejlsøgning.

Opdatering 2: Kl. 10:55 bliver DNS “reconciled” som løser udfordringen. Dog har nogle brugere sporadisk oplevet at de stadig ikke fik notifikationer, da der har været en DNS cache.

Opdatering 3: Kl. 14:09 bliver der meldt fra udbyder at DNS er “propagated” på verdensplan og der ikke længere skulle være udfordringer. Uniqkey virker igen som normalt.


Torsdag d. 23. september 2021

Vi har her til morgen kl 9:12 er der oplevet tilfælde af manglende notifikationer i mobilen og manglende adgang til adminpanelet på både Windows og Mac.

Som en midlertidig løsning kan du se dine koder i appen, og derefter indtaste disse manuelt i din browser.

Der er en guide til hvordan du gør inde på Uniqkey servicedesk, https://support.uniqkey.eu

Vores specialister er på sagen for at løse udfordringen.

Opdatering 1: Kl. 10:15 er fejlen lokaliseret og udvikling arbejder på fejlløsning

Opdatering 2: Kl. 10:45 er fejlen blevet rettet og fejlrettelsen

Opdatering 3: Kl. 11:05 er fejlen blevet meldt løst. Uniqkey virker igen som normalt


Mandag d. 3. August 2020

Vi er her til aften blev nødsaget til at opdatere en af vores platforme på grund af en vigtig opdatering hos en af vores samarbejdspartnere. Opdateringen vil kun påvirke en lille del af vores kunder og vil ca stå på i 30 min. Vi beklager ulejligheden.

Opdatering: Uniqkey virker igen som normalt 21:22


Onsdag d. 25. Marts 2020

Vi opdaterer vores certifkater på vores forskellige platforme. Der kan desværres forekomme enkelte udfald i løbet af formiddagen, hvor du ikke kan logge ind. Dette er kun af kortvarigt og du kan selvfølgelig manuelt kopiere dine adgangskoder ud.


Tirsdag d. 30. Oktober 2018

Vi har her til morgen oplevet 21 tilfælde af korte nedbrud imellem vores servere og vores database i tidsrummer 08:45 og 12:01, med en samlet nedetid på 30 minutter. Vi er i dialog med vores udbydere, for at minimere sådanne situationer.

Opdatering: Uniqkey er ikke nede, alle vores servere kører, men det er nogle problemer med forbindelsen fra internettet og ind vores servere hos Openshift, som ikke virker optimalt i øjeblikket. Vi opdaterer denne side så snart mere vides.


Onsdag d. 5. September 2018

Google Chrome blev i dag opdateret til version 69, der kom med en masse nye features og funktionaliteter. Der var også nogle ting ændret i browseren, der gjorde at vores browser udvidelse gik ned så snart man åbner browseren. Vores extension-ingeniør fiksede straks problemet, og en time efter var vores udvidelse opdateret og online i Google Chromes webstore. Opdateringen af browser udvidelsen sker automatisk for dig, når du genstarter Google Chrome. Vi beklager ulejligheden denne  kan have medført.


Torsdag d. 30. August 2018

I nat fik vi besked om at vores servere ikke kunne kontaktes i 4 minutter i tidsrummet 02:42 og 02:46. Vores udviklere kigge på årsagen til problemet.


Mandag d. 6. August 2018

Grundet ændringer på passwords.google.com virker import funktionen på vores browser udvidelsen ikke lige nu. Vi knokler på at få løst problemet. I mellemtiden anbefaler vi at benytte CSV importering af konti.

Opdatering: kl. 12.41: Browser udvidelsen er opdateret i de respektive browser stores og problemet løst, så snart opdateringen er hentet.


Mandag d 11. Juni 2018

I dag blev vi kl. 12:35 kortvarigt afbrudt, da vi opdaterede vores live site med de nyeste sikkerhedsopdateringer. Årsagen til det var en fejlkonfiguration, der samtidigt havde den bivirkning at vi efterfølgende ikke at kunne opdatere den ødelagte konfiguration. Vores udviklere vil forbedre automatiseringen af konfigurationsstyring for at undgå at genopstå problemet. Nedetiden var 9 minutter og har ingen indflydelse på brugeredata.

Senere på dagen fandt vi den konkrete årsag til fejlkonfigurationen, hvilket resulterede i 4 minutters nedetid imellem 19:02 og 19:06 imens det blev sikret.