G2 ranks Uniqkey among 2023’s Top 50 Best Security Products. Read More 

NIS2 White paper

Forstå, Hvordan Du Lever Op Til NIS2-Direktivet

Download vores 14-siders NIS2 white paper og få en kort gennemgang af NIS2-direktivet fra et adgangssikkerhedsperspektiv samt konkrete anbefalinger til, hvordan du opnår compliance.

Full Name(Required)
Untitled(Required)
NIS2 Direktivet
0 +

estimeret organisationer påvirket af NIS2

0

maksimal bøde for non-compliance

0

antal sektorer påvirket af NIS2

Hvad Du Får I Dette White Paper

Opsummering

Få en overskuelig gennemgang af NIS2-kravene

NIS2 er en massiv størrelse. Vi har opsummeret de bedste ressourcer på emnet for at give dig et overskueligt overblik over de kommende krav.

Tiltag

Forstå de 10 minimumskrav, virksomheder skal efterleve

NIS2 fremlægger ingen specifike compliance retningslinjer. Men der bliver præsenteret 10 minimumskrav, som alle påvirkede virksomheder skal efterleve.

Løsning

Se hvordan forbedret adgangssikkerhed er nøglen til compliance

Baseret på direktivets beskrivelser, vil en løsning som Uniqkey kunne hjælpe organisationer med at leve op til store dele af direktivets krav.

Om Dette White Paper

Det nye NIS2-direktiv bliver gældende fra 2024, og bringer strengere cybersikkerhedskrav med sig, som vil påvirke tusindvis af EU organisationer.  

Formålet med dette white paper er hjælpe dig med at forstå de kommende krav, og hvordan de kommer til at påvirke din virksomhed. Det inkluderer også konkrete indsigter i, hvordan din organisation kan bruge en password management-løsning som Uniqkey til at dække store dele af direktivets krav.