G2 ranks Uniqkey among 2023’s Top 50 Best Security Products. Read More 

Sådan skriver du en anmeldelse af Uniqkey på G2.com

Du er landet her, fordi du ønsker at hjælpe os med at sprede budskabet om Uniqkey på verdens største softwareanmeldelsesplatform G2.com. Det er vi super glade for. For at gøre det så nemt for dig som muligt, har vi lavet en guide, der forklarer, hvordan du skriver en G2-anmeldelse.

Play Video

G2.com er en platform, som folk besøger, når de er på udkig efter nyt software til deres virksomhed.  Her kan de se brugeranmeldelser og sammenligninger af de største softwareværktøjer i verden. En G2-anmeldelse betyder meget for en virksomhed som Uniqkey, da få gode anmeldelser kan være nok til at placere os stærkt overfor de største spillere på markedet.

Det betyder også, at din anmeldelse har en direkte indflydelse på, hvor ofte Uniqkey fremtræder i diverse sammenligningsrapporter, og hvor højt vi er rangeret i forhold til vores konkurrenter.

Netop derfor er G2-anmeldelse guld værd for os, og din hjælp er utrolig værdsat.

Sådan skriver du en G2-anmeldelse

En G2-anmeldelse foregår på engelsk, består af en række simple spørgsmål (hvad kan du bedste lide, hvad kan du ikke lide osv.), samt en liste af egenskaber, du skal bedømme med 1-7 stjerner.

Det tager ca. 10-15 minutter at skrive anmeldelsen.

2. Scroll ned og tryk på "Write a review"

Før du kan skrive din anmeldelse, skal du logge ind med en af dine social media-profiler. I følge G2 er din LinkedIn-profil, den bedste profil at logge ind med.

3. Log ind med din LinkedIn-profil og skriv din anmeldelse.

Du er nu landet på siden, hvor du kan skrive din anmeldelse.

Spørgsmålene er simple, og du skal blot besvare dem, som du ønsker.

Det tager lidt længere tid at skrive en G2-anmeldelse, end andre anmeldelser, du måske har skrevet før. Det er fordi G2 ønsker, at hver anmeldelse skal give så meget værdi til besøgende som mulig, og gøre det lettere for beslutningstagere at vælge det rette værktøj.

OBS: Der er visse spørgsmål, som man skal svare på. Andre er valgfri. Husk at trykke på den blå knap “Next” nede i højre hjørne for at udfylde alle spørgsmålene.

Jo flere spørgsmål, du svarer på, jo mere vægt lægger G2 på din anmeldelse i forhold til deres interne rangeringssystem.

Ved du ikke, hvad du skal skrive?

Der er intet krav om, hvor meget du skal skrive. Eller hvad du skal fokusere på. Prøv blot at besvare spørgsmålene så godt du kan, og brug endelig ikke for meget tid på det, hvis du går i stå.

Hvis du slet ikke ved, hvad du skal skrive i din anmeldelse, kan du altid hente inspiration fra de 39 andre brugeranmeldelser, der ligger inde på vores profil lige nu.

Og igen – tusind, tusinde tak, fordi du har tid og lyst til at fortælle om dine oplevelser med Uniqkey. Du gør en kæmpe forskel for vores virksomhed.