Driftstatus

Tirsdag d. 30. Oktober 2018

Vi har her til morgen oplevet 21 tilfælde af korte nedbrud imellem vores servere og vores database i tidsrummer 08:45 og 12:01, med en samlet nedetid på 30 minutter. Vi er i dialog med vores udbydere, for at minimere sådanne situationer.

 

Opdatering: Uniqkey er ikke nede, alle vores servere kører, men det er nogle problemer med forbindelsen fra internettet og ind vores servere hos Openshift, som ikke virker optimalt i øjeblikket. Vi opdaterer denne side så snart mere vides.


Onsdag d. 5. September 2018

Google Chrome blev i dag opdateret til version 69, der kom med en masse nye features og funktionaliteter. Der var også nogle ting ændret i browseren, der gjorde at vores browser udvidelse gik ned så snart man åbner browseren. Vores extension-ingeniør fiksede straks problemet, og en time efter var vores udvidelse opdateret og online i Google Chromes webstore. Opdateringen af browser udvidelsen sker automatisk for dig, når du genstarter Google Chrome. Vi beklager ulejligheden denne  kan have medført.


Torsdag d. 30. August 2018

I nat fik vi besked om at vores servere ikke kunne kontaktes i 4 minutter i tidsrummet 02:42 og 02:46. Vores udviklere kigge på årsagen til problemet.


Mandag d. 6. August 2018

Grundet ændringer på passwords.google.com virker import funktionen på vores browser udvidelsen ikke lige nu. Vi knokler på at få løst problemet. I mellemtiden anbefaler vi at benytte CSV importering af konti.

Opdatering kl. 12.41: Browser udvidelsen er opdateret i de respektive browser stores og problemet løst, så snart opdateringen er hentet.


Mandag d 11. Juni 2018

I dag blev vi kl. 12:35 kortvarigt afbrudt, da vi opdaterede vores live site med de nyeste sikkerhedsopdateringer. Årsagen til det var en fejlkonfiguration, der samtidigt havde den bivirkning at vi efterfølgende ikke at kunne opdatere den ødelagte konfiguration. Vores udviklere vil forbedre automatiseringen af konfigurationsstyring for at undgå at genopstå problemet. Nedetiden var 9 minutter og har ingen indflydelse på brugeredata.

Senere på dagen fandt vi den konkrete årsag til fejlkonfigurationen, hvilket resulterede i 4 minutters nedetid imellem 19:02 og 19:06 imens det blev sikret.